Trenčín odohrá odvetný duel s IFK Göteborg definitívne v Dubnici

06.07.2013 Trenčín

Trenčín 6. júla (TASR) - Futbalisti AS Trenčín odohrajú odvetný súboj druhého predkola Európskej ligy UEFA 2013/2014 proti švédskemu IFK Göteborg 25. júla na štadióne v Dubnici and Váhom. Informovalo o tom sobotňajšie vydanie denníka Šport.

Definitíva padla po stretnutí zástupcov trenčianskeho a dubnického klubu. "Rokovanie dopadlo podľa očakávania, teda dohodou. Obojstranná ústretovosť, verím, že sa prejaví aj pri organizácii samotného zápasu. Dubničania majú skúsenosti, veď u nich hral aj Newcastle United, či organizovali európsky šampionát sedemnástok a naposledy zvládli perfektne cyklistické spoločné majstrovstvá Slovenskej a Českej republiky," povedal pre denník Šport generálny manažér AS Róbert Rybníček.

Kontrolóri z UEFA potvrdili, že Trenčín nemôže hrať na svojom štadióne Európsku ligu a preto ako vhodné riešenie sa javil dubnický stánok. Prvý zápas so švédskym tímom je na programe 18. júla a ani Göteborg nebude hrať doma, keďže jeho štadión je dejiskom ženského svetového šampionátu vo futbale, a tak sa tím IFK so slovenským súperom presunú do Helsingborgu.
 

Vyberte región